כיצד להשבית בקרת חשבון משתמש (UAC) ב- Windows

משתמש בקרת חשבון או UAC ( בקרת חשבון משתמש ) הוא כלי של Windows המאפשר לנו לקחת יישומי בקרה לנסות כדי לבצע שינויים בצוות. זו הסיבה המפורסמת "האם אתה רוצה לאפשר ליישום זה לבצע שינויים במכשיר? ”.

זו תכונה שמופעלת כסטנדרט, גם ב- Windows 10 וגם בגירסאות קודמות (Windows 7 / Windows 8). לפיכך, בכל פעם שאנו מריצים יישום הדורש הרשאות מנהל, אנו מקבלים התראת אזהרה כמו זו שהוזכרה:

במצבים מסוימים סוג זה של בקרת חשבונות יכול להוות בעיה. האם ניתן להשבית אותו?

כיצד להשבית את בקרת חשבון המשתמש ב- Windows 10

כדי להשבית בקרת חשבון משתמש (UAC) ב- Windows 10 עלינו לבצע את השלבים הבאים:

  • אנו פותחים את לוח הבקרה . אנו יכולים לעשות זאת על ידי הקלדת " לוח הבקרה " בקורטנה ולחיצה על סמל החלונית.
  • בתיבת החיפוש הממוקמת בצד ימין עליון אנו כותבים "UAC". בין ההצעות המוצגות אנו בוחרים באפשרות " שנה הגדרות בקרת חשבון משתמש ".

  • בחלון התצורה של בקרת חשבון המשתמש אנו יכולים להשבית התראות לחלוטין על ידי הורדת הסרגל ל" לעולם אל תודיע לי ".
  • לחץ על " קבל " והפעל מחדש את המחשב כדי להחיל את השינויים.

Windows מציעה דרגות תצורה שונות לבקרת חשבונות. אנו יכולים להפעיל התראות בכל פעם שתוכנית מבצעת שינויים במחשב ובהגדרות Windows, רק כאשר היא מבצעת שינויים במחשב או שאינה מקבלת הודעה כלשהי. כל שינוי בעניין זה מחייב שימוש בהרשאות מנהל .

בכך שנשאיר את ההודעות מושבתות לחלוטין, אנו מסתכנים בכך שאפליקציה זדונית עשויה לבצע שינויים לא רצויים במחשב ללא הסכמתנו. זה נוהג לא מומלץ. בואו נזכור את זה!

זכור שתמיד נוכל להפעיל אותם מחדש על ידי העלאת המחוון לרמה השלישית, תצורת ברירת המחדל של ה- UAC ב- Windows 10.

כיצד להשבית את השליטה בחשבון המשתמש ב- Windows 8

בגירסאות קודמות של Windows התהליך דומה מאוד:

  • לחץ על מקש Windows + X ומתפריט כלים אנו פותחים את לוח הבקרה .
  • אנו כותבים "UAC" בתיבת החיפוש הממוקמת בשוליים הימניים העליונים של החלון. אנו בוחרים באפשרות " שנה הגדרות בקרת חשבון משתמש ".
  • כדי להשבית את בקרת החשבון, פשוט נוריד את המחוון לרמה הנמוכה ביותר, " לעולם אל תודיע לי ".
  • לחץ על " קבל ". אם המשתמש הפעיל שלנו אינו מנהל מערכת, הוא יבקש מאיתנו את אישורי המשתמש עם ההרשאות לבצע שינויים בציוד.

כיצד להשבית את השליטה בחשבון המשתמש ב- Windows 7

כפי שאתה יכול לדמיין, ב- Windows 7 השינוי בשליטה בחשבון דומה מאוד למה שראינו עד כה:

  • לחץ על כפתור התחל וגש ללוח הבקרה .
  • אנו לוחצים על " מערכת ואבטחה ".
  • בתוך "מרכז הפעילות" אנו בוחרים באפשרות "שנה הגדרות בקרת חשבון משתמש".
  • אנו מעבירים את סרגל כפתורי המחוון למטה, " לעולם אל תודיע לי ."
  • לחץ על " קבל " והפעל מחדש את המחשב כדי להחיל את השינויים. נדרשות הרשאות מנהל כדי לבצע שינויים מסוג זה. זכור!

כפי שאתה יכול לראות, זהו תהליך פשוט מאוד שיכול לעזור לנו לפתור בעיות הקשורות לסיוע מרחוק בציוד - שימושי מאוד עבור דלפק העזרה ושירותים טכניים עבור חברות. זה יכול לשמש גם כדי להקל על בעיות האטה בשולחן העבודה (אם כי לשם כך אנו יכולים להשתמש בטריקים אחרים כדי להגדיל את ביצועי Windows ).

מצד שני, השבתת התראות מסוג זה מגדילה מאוד את הפגיעות של הצוות שלנו . במיוחד אם יש לנו גישה פתוחה לאינטרנט ושליטה לבצע כל סוג של שינויים או התקנות בציוד. השתמש תמיד בעצמך בחוכמה ובהיגיון בריא.

האם מותקנת טלגרם ? קבל את הפוסט הטוב ביותר בכל יום בערוץ שלנו . או אם אתה מעדיף, גלה הכל מדף הפייסבוק שלנו .